fbpx

UitzendenDetacherenPayrolling – Werving & selectie – HRM vraagstukken

Werving & Selectie

Naast de vertrouwde diensten Uitzenden, Detacheren, Payrolling en HRM advies is Effect Personeelsdiensten tevens uw partner op het gebied van Werving & Selectie. Als specialist werven, selecteren bemiddelen en adviseren de medewerkers van Effect Personeelsdiensten onze opdrachtgevers voor (kader)personeel van Mbo tot Hbo niveau. Daarnaast is Werving & Selectie een perfect instrument voor posities binnen uw organisatie waar schaarste in is. Wij bemiddelen starters tot kandidaten die beschikken over (ruime) werkervaring. Werving & Selectie is het middel als u direct een medewerker aan uw organisatie wilt binden.

Omdat Werving & Selectie maatwerk is en ook altijd zal blijven heeft Effect Personeelsdiensten een drietal pakketten samengesteld waarin u als opdrachtgever zelf een keuze kunt maken wat het beste bij u past. Bijkomend voordeel is dat u vooraf in overleg met uw adviseur kunt afstemmen wat uw specifieke wensen zijn. Daarnaast worden tevens vooraf kaders bepaald met betrekking tot de kosten. Hiermee creëren we wederzijds transparantie en commitment waardoor de kans op een goede match nog groter wordt!

In overleg is het mogelijk om een assessment af te nemen waarbij we uit gaan van de volgende criteria:

  • een heldere en overzichtelijke uiteenzetting van de feiten waardoor snelle en goede keuzes gemaakt kunnen worden (past de persoon in de nieuwe functie?);
  • geen aannames en suggesties, maar enkel feiten waardoor geen discussie ontstaat over de resultaten;
  • vaak nog dezelfde dag beschikt u over een kwalitatief, valide en uitgebreid rapport;
  • het assessment is altijd op maat en past dus naadloos in elke situatie.

Het unieke aan dit concept is dat u zelf bepaald welk pakket en eventueel welke assessment(s) (ook hierin bieden wij de mogelijkheid om een totaalpakket aan te bieden!) het beste bij u past.

Uw contactpersoon van Effect Personeelsdiensten adviseert u graag bij het vinden van de juiste medewerker, afgestemd op uw ideeën en wensen.

Meer weten over de mogelijkheden en pakketten van Werving & Selectie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.