fbpx

Werken zonder diploma? Bij ons kan dat gewoon!

Je wil graag werken, maar komt nergens aan de bak? Vragen ze overal een papiertje en kijken ze niet verder dan jouw cv? Zeer frustrerend, maar gelukkig hebben wij voor jou dé oplossing. Wij hebben namelijk genoeg leuke banen in Twente, Salland en de Achterhoek waar je géén diploma voor nodig hebt!

Wat zoeken wij dan wel? Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je weet van aanpakken, bent betrouwbaar en kan goed samenwerken. Aan motivatie bij jou geen gebrek. Dat vinden wij namelijk veel belangrijker dan een diploma.

Wie zijn wij en wat kunnen we je dan bieden?

Bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal hebben we veel vacatures voor leuke banen openstaan waarvoor je geen specifieke opleiding nodig hebt. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om cursussen of opleidingen te volgen terwijl je al voor ons aan het werk bent. Zo kun je je blijven ontwikkelen.

Wat voor een werk wij dan voor jou hebben? Mogelijkheden genoeg! Voorbeelden van vacatures bij ons zijn: sloper, montagemedewerker, assemblagemedewerker, magazijnmedewerker, grondwerker, schoonmaker, leerling stratenmaker, leerling monteur of leerling hovenier.

Effect staat voor: Expertise, Fanatiek, Flexibel, Empathie, Coulance en uiteraard de Twentse Nuchterheid. Dit zijn voor ons de belangrijkste kernwaarden en wij gaan door waar andere stoppen. Wij houden van duidelijkheid en afspraak is afspraak. Daarnaast hebben wij ook echt oog voor jou als persoon!

Onze arbeidsvoorwaarden zijn trouwens ook nog eens meer dan goed. Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen tussen een wekelijkse of 4-wekelijkse betaling, je krijgt bovendien 25 vakantiedagen en ook nog eens 8% vakantiegeld.

Klinkt goed! Wat nu?

Word jij enthousiast van dit verhaal? Solliciteer dan direct op onze vacatures via deze link.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd terecht bij onze collega’s! We zijn dagelijks te bereiken via 0541-241200 of per mail: info@effectwerkt.nl. Je bent uiteraard ook altijd welkom op ons kantoor in Oldenzaal!