fbpx

Uitzendbureau Oldenzaal – Ons teamVisie

Welkom bij het leukste uitzendbureau van Oldenzaal!

In een maatschappij die steeds individualistischer wordt vinden wij het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze medewerkers en klanten. Ons werk als uitzendbureau blijft immers mensenwerk. Daarom staat bij ons de koffie altijd klaar!

Effect Personeelsdiensten is opgericht in 2009 en sinds augustus 2017 zijn wij gevestigd aan de Munsterstraat op het bedrijventerrein Hazewinkel in Oldenzaal. Ons team bestaat uit 11 gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers. Gezamenlijk hebben we tientallen jaren ervaring in de personeelsbemiddeling. Wij gaan door waar anderen stoppen! 

Onze kernwaarden

Wij als Effect uitzendbureau hebben, naast onze Twentse nuchterheid, een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan:

· Vakkundigheid; onze ervaren medewerkers hebben allemaal 1 of meerdere specialismen. Zo zijn wij in staat om onze kandidaten en klanten van het beste advies te voorzien.

· Korte lijnen; we werken vanuit 1 vestiging, zodat we snel kunnen handelen en samen verbanden zien. Effect heeft een platte organisatiestructuur, waardoor we beslissingen direct of op korte termijn kunnen nemen. Zo kunnen we jou altijd snel van advies of een baan voorzien!

· Vaste contactpersonen; we voorzien kandidaten en klanten zoveel mogelijk van één contactpersoon met daarbij een collega als back-up. Zo zijn we goed op de hoogte van jouw wensen en behoeften.

· Ondernemersmentaliteit; we werken proactief in plaats van reactief. We komen zelf met ideeën en adviezen, waarbij we ons goed in kunnen leven in onze klanten en kandidaten. Jouw behoeften staan bij ons voorop!

· Advisering op personeelsvraagstukken; door de continue verandering in de (arbeids)markt en door wetswijzigingen is het noodzakelijk dat we flexibel zijn. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen, spelen hierop in en adviseren jou, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Neem contact met ons op!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op! Kom ook gerust eens langs bij ons uitzendbureau in Oldenzaal om kennis te maken met onze professionals.