fbpx

Uitzendbureau Oldenzaal – Ons teamVisie

Effect Personeelsdiensten | Uitzendbureau Oldenzaal

Effect Personeelsdiensten is een uitzendbureau in Oldenzaal dat zich specifiek richt op functies in de bouw en techniek in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. Wij zijn een (h)echt Twents bedrijf waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan. We bemiddelen voornamelijk in vaste banen mét toekomstperspectief, maar je kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke dienstverbanden. Bij ons ben je geen nummertje. In een maatschappij die steeds individualistische wordt vinden wij het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze medewerkers en klanten. Ons werk als uitzendbureau blijft immers mensenwerk. Daarom staat bij ons de koffie altijd klaar!

Wij begeleiden jou naar een passende baan met méér vastigheid en een eerlijke beloning!

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkuitdaging? Bel 0541 24 12 00 of stuur je CV naar info@effectwerkt.nl

Vacatures omgeving Oldenzaal

Vacatures Techniek & Engineering

Werken in de techniek? Dit is jouw kans! Bij Effect Personeelsdiensten zijn wij altijd op zoek naar mensen op gebied van techniek en engineering.

Bekijk de vacatures in de techniek >


Vacatures Infra & Groen

Werk jij graag in de buitenlucht en kun jij goed overweg met gereedschappen? Van hovenier tot grondwerker en stratenmaker. Vind hier een passende baan in de infra & groen.

Bekijk de vacatures in de infra >


Vacatures Bouw & Installatietechniek

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen voor in de bouw en installatietechniek. Heb jij twee rechter handen en wil jij werken in de werkplaats of juist in de buitendienst? Vind hier jouw baan!

Bekijk de vacatures in de bouw >


Vacatures Office

Ben je op zoek naar een kantoorbaan? Ons aanbod in de office is zeer breed. Van receptie vacatures tot financiële vacatures. Welk uitdaging wil jij aangaan?

Bekijk de vacatures in de Offices >


Werken zonder diploma? Bij ons kan dat gewoon!

Bij Effect Personeelsdiensten in Oldenzaal hebben we veel vacatures voor leuke banen openstaan waarvoor je geen specifieke opleiding nodig hebt. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om cursussen of opleidingen te volgen terwijl je al voor ons aan het werk bent. Zo kun je je blijven ontwikkelen. Volg bij ons een opleiding mét baangarantie!

Dit kunnen wij voor jou betekenen >


Je bent nog één stap verwijderd van jouw nieuwe werkuitdaging!

Wij nemen contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen. We zijn benieuwd naar jouw werksituatie en waarnaar je precies op zoek bent.

Intake bij ons op kantoor

We nodigen je uit voor een gesprek waarbij we onder het genot van een bak koffie de mogelijkheden doorspreken. Is het een goede match? Dan stellen wij jou voor aan onze opdrachtgevers.

Op gesprek bij de opdrachtgever

Wanneer het voor beide partijen goed klinkt ga je op gesprek bij de opdrachtgever. Lees je goed in & kom goed voor de dag om die nieuwe baan te bemachtigen!