fbpx

Gefeliciteerd! Binnen 8 weken stap jij in een nieuwe carrière en ga jij aan de slag als CNC operator.

Deze opleiding kan zomaar eens jouw toekomst veranderen. Of je nu een tijdje bij huis zit, je al een carrière achter de rug hebt of dat je altijd al in de metaalindustrie hebt willen werken. Dit is jouw gouden kans om binnen 8 weken een mooi vak te leren mét baangarantie. Want als CNC operator ben jij op dit moment onmisbaar binnen ieder metaalbedrijf!

Als CNC operator bewaak jij het proces van de computergestuurde machines. Aan de hand van een technische tekening programmeer je de besturing en plaatst je de juiste gereedschappen. Vervolgens voert de machine precies dat uit wat jij programmeerde en het mooie is, je ziet direct resultaat: mooie producten met uiterste precisie!

 

De inhoud van de praktijkopleiding CNC operator niveau 2+

Met de versnelde praktijkopleiding leer je in een praktijklokaal hoe je machines kunt programmeren en besturen. Je wordt getraind door ervaren vakmensen die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Je gaat aan het werk met de modernste technieken en machines waarmee je iedere week een eigen product maakt.

En dan is het tijd om jouw kennis in de praktijk te brengen, door middel van een acht weken durende stage. Dit doe je bij één van de vele stagebedrijven die aangesloten zijn bij deze opleiding.

 

Al 300 cursisten gingen je voor en hebben dankzij de praktijkopleiding CNC operator een vaste baan.

 

Een kleine greep van wat jij leert binnen 8 weken:

  • Het programmeren, instellen en afstellen van een CNC machinebesturing;
  • De benodigde materialen controleren, onspannen van materiaal en afstemmen van gereedschappen om het proces goed uit te voeren;
  • Het uitvoeren van een “test run” met behulp van computersimulatie;
  • Oproepen, invoeren en wijzigen van CNC programma’s;
  • Bedienen van machines en uitvoeren van bewerkingen.

Na je opleiding

Tijdens de opleiding maak je een aantal eigen producten die je als een soort portfolio kunt tonen aan je toekomstige werkgever om te laten zien wat je in je mars hebt. Na het afronden van de opleiding en stage begeleiden wij jou naar een leuke, goed betaalde baan met toekomstperspectief. Daarin ondersteunen wij jou bij het sollicitatie- en werkproces. De ultieme kickstart van je carrière als CNC operator!

 

Ben ik geschikt?

Ja, jij bent geschikt! Man of vrouw, jong of oud, ervaren of onervaren… Het maakt niet uit in welke situatie je zit, wat je wel of niet hebt afgerond. Als je affiniteit hebt met techniek, bereid bent om te leren en in ploegen wilt werken ben jij geschikt voor deze opleiding. Er volgen twee gesprekken en assessments waarin je geschiktheid wordt getest. Bij gebleken geschiktheid gaat jou toekomst veranderen!

 

Wat moet ik investeren?

De opleiding wordt door ons bekostigd. Daarvoor verwachten wij van jou de volledige inzet. Daarnaast heb je vrijstelling van je sollicitatieplicht.

 

Je bent al een stap dichterbij je nieuwe werkuitdaging!

Wij voorzien je graag van meer informatie over deze opleiding. Neem contact met ons op via 0541 24 12 00 of info@effectwerkt.nl of vul onderstaand contactformulier in.

13 + 14 =