fbpx

Medewerkers aan het woord

Niet alleen benieuwd naar wie wij zijn, maar ook naar wat wij doen? Deze medewerkers vonden via Effect hun droombaan!

Linda Ortelee, 32 jaar, tekenaar staalconstructies
“De gesprekken die ik met Effect voer, zijn altijd open en eerlijk en vinden plaats op een prettige en gemoedelijke manier. Wanneer ik bel met mijn contactpersoon voor vragen heeft hij altijd wel een snel en compleet antwoord en daarnaast ben ik erg tevreden over hun duidelijke begeleiding en werkwijze. Ik ben erg tevreden met mijn huidige baan maar mocht ik onverhoopt in de toekomst weer op zoek (moeten) naar een nieuwe baan, dan zal ik Effect Personeelsdiensten zeker inschakelen!”

Tim Lage Venterink, 28 jaar, sales engineer
“De kleinschaligheid, de informele maar professionele benadering, spreken mij bijzonder aan. Deze sfeer merk je direct wanneer je het bedrijf binnenkomt. Doordat Effect Personeelsdiensten voor mijn gevoel de bedrijven en de werkzoekenden die zij bemiddelen goed kennen, matchen zij niet alleen op basis van een CV maar vooral ook op basis van persoonlijkheid. De communicatie verliep op een directe, nuchtere en accurate manier en mede door de meedenkende opstelling van Effect Personeelsdiensten, ben ik direct in dienst getreden bij mijn huidige werkgever”

Jorn Evers, 25 jaar, stratenmaker
“Ik ben erg tevreden over de manier waarop Effect Personeelsdiensten met mij omgaat; zij zien mij niet als een nummer en bellen ook af en toe spontaan hoe het met mij gaat en of zij nog iets voor mij kunnen betekenen. Als ik een vraag heb dan wordt dit direct opgepakt en opgelost. In principe heb ik 1 vaste contactpersoon maar als hij er niet is, kunnen zijn collega’s mij moeiteloos verder helpen. Ik voel me erg op mijn gemak bij Effect Personeelsdiensten, alles gaat zo lekker normaal alsof ik hen al jaren ken.”

Ralf Simmering, 42 jaar dakdekker
“Ik heb eigenlijk alleen daar waar nodig contact met Effect Personeelsdiensten, voor mij een constatering dat alles prima voor elkaar is. Indien nodig kan ik uiteraard voor al mijn vragen bij hen terecht en dan ben ik erg tevreden over de interne vakkennis die zij mij kunnen bieden als ik een vraag heb met betrekking tot bijvoorbeeld mijn loonstrook of arbeidscontract. Tenslotte wordt mijn loon altijd tijdig en op een correcte wijze uitbetaald.”

Tijn Simmelink, 25 jaar, verkoop medewerker binnendienst
“ Professioneel op een informele manier en ruimte voor persoonlijke aandacht, dat is de wijze hoe Effect Personeelsdiensten met mij om gaat. Tijdens de sollicitatie procedure ben ik voortdurend op een correcte wijze op de hoogte gehouden en ik kreeg na elk gesprek een goede terugkoppeling over de vervolgroute. Ondanks dat ik het gevoel heb dat Effect de afgelopen jaren een positieve groei heeft doorgemaakt en zij processen nog beter hebben staan, zie ik de Twentse nuchterheid en hun flexibele houding nog duidelijk terug in hun manier van werken. Dankzij Effect werk ik bij een bedrijf waar ik pas en waar ik het super naar mijn zin heb!

Enthousiast geworden?

Ben jij ook op zoek naar je droombaan en wil je net als deze medewerkers aan de slag via Effect Personeelsdiensten? Neem dan vandaag nog contact op, zodat ook jij binnenkort met een big smile naar je werk gaat!