Vacatures Infra & Groen - Twente - Effect Personeelsdiensten

Vacatures infra & groen

Bij Effect Personeelsdiensten zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde mensen voor in de infra of het groen. Werk jij graag met je handen? Beschik je over genoeg spierballen en kan je goed overweg met gereedschappen? Scroll naar beneden en vind jouw droombaan! Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

foto_6


 

Grondwerker – Twente

Ben jij een fanatieke grondwerker en ben je het zat om tijdens de winterperiode (tijdelijk) zonder werk te zitten? Bij deze opdrachtgever sta je geen seizoen stil en krijg jij conform Bouw CAO en de juiste arbeidsvoorwaarden uitbetaald. Je mag doen waar jij goed in bent en je krijgt direct een jaarcontract.

Lees meer...

Leerling stratenmaker – Twente

Omschrijven jouw kameraden je als iemand die van aanpakken weet en als de man met twee rechter handen? Ben jij degene die graag bij klussen in de buitenlucht helpt? Wellicht is de functie stratenmaker bij je naar voren gekomen. Geen ervaring als stratenmaker/grondwerker? Wij leiden je op tot stratenmaker! Daarbij zorgen wij voor een mooie […]

Lees meer...

Stratenmaker – Hengelo

Ben jij het ook zat om voortdurend tijdens de winterperiode (tijdelijk) de WW in te moeten omdat je werkgever tijdens deze periode geen werk voor je heeft? Wil jij graag volwaardig conform de Bouw CAO en de juiste loon voorwaarden betaald worden? Bij onze opdrachtgever krijg je alles (BPF Bouwpensioen, mogelijkheid tot TVT opbouw en […]

Lees meer...

Stratenmaker – Twente

Werk jij graag met je handen en vind je het prettig om in de buitenlucht te werken? Beschik je daarnaast over een goed stel spierballen? Grijp dan nu je kans om aan de slag te gaan als stratenmaker bij een goed aangeschreven bedrijf met een prettige werksfeer.

Lees meer...