fbpx

Ons team

Rick Scholten

Rick Scholten

0541-241202

r.scholten@effectwerkt.nl

Afdeling Bouw & Infra

Goed luisteren is essentieel

“Goed kunnen luisteren is voor mij persoonlijk de meest essentiële eigenschap waaraan een goede “arbeidsbemiddelaar”  moet voldoen. Door te weten waar je over praat en je kwetsbaar durven op te stellen tijdens gesprekken,  kun je nog beter de perfecte “match” maken tussen  klant en kandidaat.  Wij bij Effect zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering ondanks de steeds meer individualiserende maatschappij altijd de beste en meest EFFECTIEVE manier voor wederzijds succes zal blijven!”

Ruud Wolbers

Ruud Wolbers

0541 – 241203

r.wolbers@effectwerkt.nl

Een proactieve houding en meedenken is de basis tot succes

“Door het in huidige tijden slinkende aanbod in goed en gekwalificeerd bouwtechnisch personeel op de arbeidsmarkt blijft het als werkgever lastig om de juiste kandidaat te vinden. Door goed mee te denken kan ik u prima van dienst zijn. Wij boeken succes, doordat we professioneel zijn, kennis van zaken hebben en altijd persoonlijke aandacht blijven schenken aan de mensen waarmee wij werken. Door mij actief in te zetten voor zowel werkzoekende als klant, rekening houdend met de wensen van beide, ben ik in staat om de juiste match te maken.”

Contactgegevens:

Effect Personeelsdiensten BV
Münsterstraat 17
7575 ED Oldenzaal
T: 0541-241200
E: info@effectwerkt.nl

Mart Nijhuis

Mart Nijhuis

0541 – 241204

m.nijhuis@effectwerkt.nl

Gijs Oude Munnink

0541 – 241209

g.oudemunnink@effectwerkt.nl

Een proactieve houding en meedenken is de basis tot succes

“Om de juiste baan te vinden voor een werkzoekende is het essentieel goed persoonlijk contact te onderhouden met een werkzoekende en hem of haar niet te behandelen als een nummer. Laagdrempeligheid en Twentse nuchterheid zijn succesfactoren voor de langere termijn en gaan in alle gevallen voor de “snelle handel”. Deze factoren zorgen in mijn ogen voor een hoge ‘gunfactor’ bij zowel kandidaat als opdrachtgever. In de huidige aantrekkende economie is dit voor Effect van groot belang. Het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever geven mij voldoening in de werkzaamheden, helemaal als je hierdoor iemand aan een vaste baan weet te helpen. Wanneer opdrachtgevers en werkenden tevreden zijn over mijn geleverde dienstverlening is mijn werkdag geslaagd.”

Dennis Ikink

Dennis Ikink

0541 – 241201

d.ikink@effectwerkt.nl

Afdeling Techniek

De “vent” maakt de “tent”

“Onze ondernemersmentaliteit maakt het verschil. Het onderscheidende vermogen zit hem namelijk in de persoon zelf waarmee u zaken doet. Diegene is namelijk zelf verantwoordelijk voor zijn of haar keuzes die dagelijks gemaakt dienen te worden om  tot een succesvolle bemiddeling te komen. De creativiteit, de echte wil, (mee)denken in mogelijkheden en actief acteren op de arbeidsmarkt zijn in mijn ogen zeer bepalende factoren. Als ondernemer denk je iedere dag in kansen en uitdagingen en wil je het beste voor je bedrijf. Je zult zodoende iedere dag je uiterste best moeten doen om successen te halen en te continueren. Gunning krijg je door je persoonlijke eigenschappen en daarvoor ben je zelf verantwoordelijk, zodoende geldt voor mij de stelling: de “vent” maakt de “tent” en “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” ook wel de Twentse nuchterheid genoemd. Ook deze stellingen  zijn en blijven de “rode draad” binnen Effect Personeelsdiensten.”

Thijs Oude Nijhuis

Thijs Oude Nijhuis

0541 – 241205

t.oudenijhuis@effectwerkt.nl

Ondernemersmentaliteit en Twentse nuchterheid maken het verschil

“Bij Effect heerst een echte ondernemersmentaliteit. Dat wil zeggen dat we een actieve en fanatieke houding nastreven. Door de korte lijnen zijn we bij Effect in staat snel te kunnen schakelen. Tijdens het gehele proces doe ik mijn uiterste best om de wensen van zowel de kandidaat als de klant in het oog te houden om zodoende een ideale match te maken. Een werknemer die met plezier naar het werk gaat en een werkgever die tevreden is over het personeel geeft een kick.”

Ted van Benthem

Ted van Benthem

0541 – 241206

t.vanbenthem@effectwerkt.nl

Niek Woesthuis

0541 – 241210

n.woesthuis@effectwerkt.nl

“Weten wat er speelt, waar de behoefte ligt en waar de kansen liggen”

Voor het vinden van de juiste baan, heb ik persoonlijk ervaren dat het belangrijk is je te (blijven) onderscheiden ten opzichte van de vele werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Door voor jezelf doelen te stellen, je wensen en ambities goed in kaart te hebben, focus te houden en proactief te zijn leg je de basis. Bij Effect Personeelsdiensten werkt het intern exact hetzelfde, ook nu stel ik doelen, houd focus en opereer actief in mijn dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor weet ik wat er in de branches speelt en waar de kansen liggen. Dit maakt het dat ik gericht kan selecteren naar werkzoekenden en hierin is het noodzakelijk dat ik precies weet wat de werkzoekende wil en wat zijn of haar goede eigenschappen zijn, hierdoor ben ik in staat om de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf voor te stellen.  Om uiteindelijk de win-win situatie te creëren. De werkzoekende heeft zijn of haar uitdagende baan en mijn opdrachtgever is tevreden met zijn of haar nieuwe collega. Hieruit haal ik mijn voldoening, wat is er mooier als beide partijen tevreden zijn over mijn dienstverlening.

Marjolijn Harperink

Marjolijn Harperink

0541-241207

m.harperink@effectwerkt.nl

Carlijn Steenbakker

0541 – 241212

c.steenbakker@effectwerkt.nl

Eva Ellenbroek

0541 – 241208

e.ellenbroek@effectwerkt.nl

Afdeling office, administratie

Korte lijnen en snel schakelen

“Tijdens mijn studieperiode heb ik geleerd hoe om te gaan met personeelsvraagstukken. Ik heb geleerd dat het essentieel is om zaken goed geregeld te hebben. Wanneer je aan het werk gaat via Effect moet alles administratief goed geregeld zijn, zowel voor klant als werknemer. Ik vind het belangrijk dat de benodigde contracten en formulieren correct op papier staan, ik haal zodoende voldoening uit mijn werk als backoffice medewerkster. Gezien mijn interesse in de office ben ik ook verantwoordelijk voor de office aanvragen binnen Effect. Doordat we bij Effect korte lijnen hebben en iedereen een eigen contactpersoon heeft kunnen we snel schakelen. Als de arbeidsbemiddeling vlekkeloos verloopt en de medewerker met plezier naar het werk gaat, is mijn werkdag geslaagd.”