fbpx

Uitzenden – Detacheren – PayrollingWerving & selectieHRM vraagstukken

Detacheren

Zoekt u een gespecialiseerde medewerker of wilt u (schaarse) medewerkers langer binden, dan kan detacheren een perfecte oplossing zijn. Detachering wordt vaak om de volgende redenen ingezet:

  • Projectbasis: u zoekt een medewerker voor de duur van het project waarbij specifieke kennis en ervaring een vereiste is. Effect Personeelsdiensten sluit met de medewerker een overeenkomst voor de duur van het project. Zo heeft u de zekerheid dat uw project tot het einde door dezelfde kundige medewerker wordt uitgevoerd.
  • Schaarse kandidaten op de arbeidsmarkt: om het aantrekkelijk te maken voor kandidaten die actief en passief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Een passief werkzoekende kandidaat zal vanuit een stabiele werkomgeving nimmer overstappen naar een dienstverband op uitzendbasis.

Bij het detacheren van kandidaten heeft u diverse mogelijkheden waarvoor u kunt kiezen met betrekking tot bijvoorbeeld het ziekterisico en het betalen van alleen de gewerkte uren. Ook dit stemmen wij af met uw persoonlijke wensen.

Ook bij detacheren bestaat de mogelijkheid om de medewerker na een vooraf afgesproken inleentermijn kosteloos over te nemen, mocht u besluiten om de medewerker structureel aan uw onderneming te willen binden.

Meer weten over de mogelijkheden van detacheren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies op maat.