fbpx

Feit: er is een tekort aan gespecialiseerde vakmensen

Als bedrijf in de metaalbranche heb je het vast en zeker al vernomen. Het is en het wordt steeds lastiger om aan de in techniek gespecialiseerde vakmensen te komen, en dan spreken we voornamelijk over de mig-, mag- en tig lassers of CNC verspaners. Daarbij neemt de vraag naar hoogwaardige, samengestelde producten en CNC operators toe, zo staat in het UWV rapport Sectorbeschrijving Metalelektro en Metaalnijverheid beschreven.


Oplossing: opleiden dan wel omscholen tot cnc operator

Als detacheringsbureau hebben wij kennis en focus op de arbeidsmarkt en spelen in op de veranderingen in vraag en aanbod. We voelen dat veel organisaties onder druk staan. Om het personeelsbestand te blijven ontzorgen en bij te dragen aan de toekomstgroei laten wij gemotiveerde en geschikte mensen opleiden dan wel omscholen tot CNC operator.

In samenwerking met een opleidingscentrum gespecialiseerd in de metaalbranche bieden wij een acht weken durende praktijkopleiding aan met daaropvolgend een stage. Daarin leren zij machines programmeren en besturen aan de hand van de nieuwste technieken en modernste machines.

Uw voordeel

  • De opleiding sluit naadloos aan en is specifiek gericht op het verspanende bedrijfsleven
  • De mogelijkheid om kandidaten al na vier maanden om volledig in dienst te nemen of op flexibele basis;
  • Binnen acht weken een gemotiveerde en gekwalificeerde CNC operator;
  • Beperkte uitval door motiverende cursisten en de uitgebreide selectieprocedure en intensieve begeleiding.

Waarom het werkt

De kandidaten worden eerst getoetst aan de hand van toelatingseisen, waaronder de motivatie en inzet van de kandidaat. Meerdere bedrijven gingen u voor en hebben door wederzijds goed bevallen na de stageperiode een arbeidsovereenkomst aangeboden. Cursisten van toen zijn op dit moment nog steeds aan het werk binnen de branche.

De kans is groot dat u op korte termijn een tekort gaat krijgen

En dat voorkomen wij. Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op via 0541 24 12 00 of info@effectwerkt.nl. Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

15 + 2 =