Vacatures Bouw & Installatie - Twente - Effect Personeelsdiensten

Vacatures bouw & installatietechniek

Bij Effect Personeelsdiensten zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde mensen voor in de bouw en installatietechniek. Dus wil je graag werken in de bouw of installatietechniek dan hebben wij vacatures genoeg.  Scroll naar beneden en vind jouw droombaan! Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vacatures bouw


 

Bouwkundig tekenaar / werkvoorbereider – Almelo

Dankzij jouw technische teken skills en de goede werkvoorbereiding weten je collega’s exact wat er waar en wanneer moet gebeuren. Jij tekent alles tot in de detail uit in het tekenprogramma AutoCAD. Je vertaalt de technische tekeningen naar werkinstructies en zorgt dat de benodigde materialen op voorraad zijn. Met jou als bouwkundig tekenaar en werkvoorbereider […]

Lees meer...

Montagemedewerker – Hengelo

Wij zijn op zoek naar een handige jongens! Wil jij intern worden opgeleid in de houten kozijnen met grote kans op een vaste baan? Ben je handig en weet je van aanpakken? Laat deze kans op een mooie baan met veel toekomstperspectieven dan niet aan je voorbij gaan!

Lees meer...

Medewerker Spuiterij – Almelo

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker in de spuiterij bij een timmerfabriek. Ben jij iemand die zoekt naar een werkgever die echt oog heeft voor zijn werknemers en zorgt voor een prettige werksfeer? Sta jij open voor 2-ploegen of verschoven diensten? En wil jij je in de toekomst verder ontwikkelen richting andere werkzaamheden? […]

Lees meer...

Bedrijfsplanner – Goor

Zit het plannen je in het bloed? Word jij blij wanneer alles goed geregeld is en op rolletjes loopt? En wordt het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Wij zijn op zoek naar een bedrijfsplanner die graag alle ballen hoog houdt. Je zult in deze functie de schakel zijn tussen productieleiders, de chauffeurs […]

Lees meer...

Werkplaatstimmerman – Rijssen

Wij zijn per direct opzoek naar een werkplaatstimmerman. Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde vakkracht uit de timmerindustrie die wij nodig hebben? En wordt het tijd voor een nieuwe werkuitdaging? Twijfel dan niet, maar lees snel verder!

Lees meer...

Chauffeur Bouwmaterialen – Eibergen

Zie jij jezelf al rondrijden in een vrachtwagen om bouwmaterialen rond te brengen? Beschik jij over een CE rijbewijs en wil jij werken voor een vooruitstrevend bouwbedrijf met een prettige en informele werksfeer? En ben jij daarnaast ook bereid om mee te helpen met bevestigen indien dit nodig is? Lees dan snel verder!

Lees meer...

Dakdekker – Borne

Voor een zeer goed aangeschreven dakdekkersbedrijf in de regio Borne zijn wij op zoek naar iemand die zijn vak als dakdekker verstaat. Ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging bij een bedrijf waar je letterlijk en figuurlijk kunt bouwen aan een mooie toekomst? Lees dan verder, want dan is deze functie misschien iets voor jou!

Lees meer...