Vacatures bouw & installatietechniek

Bij Effect Personeelsdiensten zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde mensen voor in de bouw en installatietechniek. Dus wil je graag werken in de bouw of installatietechniek dan hebben wij vacatures genoeg.  Scroll naar beneden en vind jouw droombaan! Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vacatures bouw


 

Werkplaatstimmerman – Rijssen

Wij zijn per direct opzoek naar een werkplaatstimmerman. Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde vakkracht uit de timmerindustrie die wij nodig hebben? En wordt het tijd voor een nieuwe werkuitdaging? Twijfel dan niet, maar lees snel verder!

Lees meer…

Chauffeur Bouwmaterialen – Eibergen

Zie jij jezelf al rondrijden in een vrachtwagen om bouwmaterialen rond te brengen? Beschik jij over een CE rijbewijs en wil jij werken voor een vooruitstrevend bouwbedrijf met een prettige en informele werksfeer? En ben jij daarnaast ook bereid om mee te helpen met bevestigen indien dit nodig is? Lees dan snel verder!

Lees meer…

Allround Timmerman – Twente

Voor verschillende goed aangeschreven bedrijven in Twente zijn we op zoek naar een professionele allround Timmerman. Ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging bij een bedrijf waar je letterlijk en figuurlijk kunt bouwen aan een mooie toekomst? En wil jij werken binnen een bedrijf met een prettige werksfeer? Lees dan verder, want dan is deze functie misschien iets voor jou!

Lees meer…

Dakdekker – Borne

Voor een zeer goed aangeschreven dakdekkersbedrijf in de regio Borne zijn wij op zoek naar iemand die zijn vak als dakdekker verstaat. Ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging bij een bedrijf waar je letterlijk en figuurlijk kunt bouwen aan een mooie toekomst? Lees dan verder, want dan is deze functie misschien iets voor jou!

Lees meer…

Interieurbouwer – Hengelo

Werken voor een goed aangeschreven professioneel bedrijf binnen Twente? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een allround interieurbouwer! Heb jij een passende opleiding gevolgd of heb jij relevante werkervaring? Dan zijn wij dringend op zoek naar jou!

Lees meer…