Vacatures techniek & engineering

Bij Effect Personeelsdiensten zijn we altijd op zoek naar mensen op gebied van techniek en engineering. Ben je op zoek naar een nieuwe werkuitdaging in de techniek & engineering in de omgeving van Twente, Salland of de Achterhoek dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken in de techniek wordt steeds aantrekkelijker, aangezien er een groot aanbod aan leuke en uitdagende vacatures openstaan bij verschillende innovatieve bedrijven. Scroll naar beneden en vind jouw droombaan! Staat jouw vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

foto_3


 

Constructiebankwerker / Lasser – Oldenzaal

Voor meerdere opdrachtgevers uit de regio Twente zijn wij op zoek naar constructiebankwerkers, tig- lassers en mig/mag lassers. Heb jij de juiste papieren of werkervaring en wordt het tijd voor een nieuwe leuke werkuitdaging. Wil jij daarnaast werken bij één van de mooiste werkgevers uit de regio? Lees dan snel verder!

Lees meer…

3D Project Engineer Food Processing – Enschede

Wij zijn voor een goede klant van ons op zoek naar proactieve een 3D Project Engineer Food Processing. Word jij blij van de Foodsector, ben je handig met de computer, heb jij een technische achtergrond en wil jij horen bij een team van professionals? Dan zou dit wel eens je nieuwe droombaan kunnen zijn!

Lees meer…

Senior 3D Engineer Food Processing – Enschede

Wij zijn voor een goede klant van ons op zoek naar proactieve een senior 3D Project Engineer Food Processing. We zoeken iemand die ervaring heeft in de Foodsector, met een technische achtergrond en die ook nog eens goed kan omgaan met computers. Wil jij horen bij een enthousiast team van professionals? Lees dan snel verder!

Lees meer…

Assemblagemedewerker – Enschede

Voor een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen in de agrarische sector zijn we op zoek naar assemblagemedewerkers.Wil jij werken voor een marktleider op gebied van voertechniek? Ben jij handig met gereedschap? Heb jij technisch inzicht en vind je het leuk om machines in elkaar te zetten? Ben je daarnaast leergierig en beschik je over een nuchter instelling? Lees dan snel verder!

Lees meer…

Tactisch inkoper – Twente

Voor een hightech organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste Tactisch inkoper die zich de supply chain voor nieuwe klanten snel eigen kan maken. Het is daarbij van belang dat je snel leert, snel schakelt en scherp kunt onderhandelen.

Lees meer…